viernes, 23 de septiembre de 2022

ÚLTIMS DIES PER A INSCRIURE'S A LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS


Benvolgudes famílies,


Volem recordar-vos que fins a finals de setembre està obert el termini per a apuntar-se a les extraescolars que ofereixen 7 d'Aventura. També volíem aprofitar per a comentar-vos que, dins d'aquestes activitats, hi ha diverses que es poden acollir a les subvencions de l'Ajuntament de Barcelona:
 Defensa personal, danses urbanes i tennis de taula.

El termini per a sol·licitar les subvencions ja està obert: del 14 de setembre al 6 d'octubre de 2022, tots dos inclosos.

Us passem enllaç a la informació general que ofereix l'Ajuntament de Barcelona, des d'on es pot iniciar el tràmit:

https://seuelectronica.ajuntament.barcelona.cat/oficinavirtual/es/tramit/20200001413

També volíem aprofitar per a comentar-vos que 7 d'Aventura estarà el dimarts 27 de setembre, de 5 a 6 de la tarda, en el despatx de l'AMPA, i posteriorment passaran per les reunions de 1r i 2n d'ESO, per a donar una breu informació sobre les extraescolars.

Volíem ampliar-vos la informació amb un vídeo, però encara no ens l'han fet arribar els de 7 d'Aventura. En el moment que arribi, el publicarem en el nostre blog, on podeu consultar també la resta d'informació sobre les extraescolars proporcionada per 7 d'Aventura:

https://ampainfantaisabel.blogspot.com/p/activitats-extraescolars-curs-20222023.html

També en el nostre blog podeu trobar l'enllaç a la pàgina de la subvenció de l'Ajuntament de Barcelona:

https://ampainfantaisabel.blogspot.com/2022/09/subvencions-nenas-i-joves-per-la.html

En cas de qualsevol dubte, sobre subvencions o extraescolars, no dubteu a posar-vos directament en contacte amb 7 d'Aventura.


Salutacions.

AMPA DE L'INSTITUT INFANTA ISABEL D'ARAGÓ

No hay comentarios:

Publicar un comentario

GRADUACIÓ DE BATXILLERAT 2024

El dia 16 de maig, a les 18.00 hores, celebrarem la graduació dels nostres alumnes de 2n de Batxillerat. Podran acompanyar-los les seves fam...