martes, 27 de septiembre de 2022

7 D'AVENTURA ENS OFEREIX CLASSES GRATUÏTES DE PROVA


Benvolgudes famílies,


Volem ampliar la informació que us vam oferir divendres sobre les activitats extraescolars, ja que 7 d'Aventura ens ha ofert dues classes gratuïtes de prova. El dilluns, dia 3 d'octubre, de defensa personal, en el qual serà l'horari habitual de l'activitat: de 15:30 a 17:00 h, i el dimarts, 4 d'octubre
de danses urbanes, també en el seu horari habitual: de 17:00 a 17:50 h.

Les activitats extraescolars que ofereix 7 d'Aventura estan dirigides a tots els alumnes de l'Institut, siguin socis o no de l'AMPA. Però cal tenir en compte que els alumnes que no siguin socis, tenen un recàrrec en la quota mensual de 5 euros, sobre el preu que trobareu en el nostre blog:


El dilluns 3 d'octubre, també s'iniciaran les classes de l'extraescolar de conversa en anglès (només per a alumnes ja inscrits en l'activitat)
. La inscripció a aquesta activitat, així com a la de reforç escolar, estarà oberta fins al mes de gener.

En el cas de les activitats extraescolars esportives (defensa personal, danses urbanes i tennis de taula), el termini d'inscripció en 7 d'Aventura estarà obert fins a mitjan octubre, per a poder aprofitar que doni temps a demanar la subvenció de l'Ajuntament de Barcelona als alumnes interessats. Recordar que el termini per a presentar la sol·licitud de subvenció ja està obert i acaba el dia 6 d'octubre. Més informació a la web de l'Ajuntament de Barcelona:


També volíem informar-vos que el dimarts, dia 4 d'octubre, de 16:30 a 17:50 h, estarà la coordinadora de 7 d'Aventura en el despatx de l'AMPA, per a ajudar les famílies a sol·licitar la subvenció de l'Ajuntament de Barcelona, així com per a fer la inscripció a qualsevol de les activitats oferides. Si hi hagués molta demanda d'ajuda, intentarem programar que torni a estar en l'AMPA el dimecres, de 15:30 a 17:00 h, però aquesta segona data no està confirmada, i es programarà sobre demanda (enviar-nos un email a ampa@insinfanta.cat si no podeu venir el dimarts).

Finalment, recordar-vos que, si us interessa qualsevol altra activitat que no estigui entre les que oferim, reunint un grup mínim de 8 alumnes interessats, es podria iniciar l'activitat d'aquest grup. Serveixi això també com a resposta a una família que, en les reunions d'aquest dimecres, ens va consultar en concret sobre voleibol. Des de Direcció ens van confirmar que es podria fer al pati de l'Institut, i des de 7 d'Aventura també també ens han donat una resposta positiva. L'únic inconvenient és que en aquest curs no es podrà demanar la subvenció de l'Ajuntament per a activitats esportives, perquè l'homologació se sol·licita a l'abril, i ha de ser una activitat homologada.

En cas de qualsevol dubte, sobre subvencions o extraescolars, no dubteu a posar-vos directament en contacte amb 7 d'Aventura.
  • Telèfon 7 d'Aventura: 93 360 29 24 / 626 46 59 68
  • Correu electrònic coordinació del centre i general: extraescolars@setdaventura.com

Salutacions.

AMPA DE L'INSTITUT INFANTA ISABEL D'ARAGÓ

No hay comentarios:

Publicar un comentario

GRADUACIÓ DE BATXILLERAT 2024

El dia 16 de maig, a les 18.00 hores, celebrarem la graduació dels nostres alumnes de 2n de Batxillerat. Podran acompanyar-los les seves fam...