martes, 22 de junio de 2021

GRADUACIÓ DE 4t D'ESO


 Enguany ha estat un any complicat, complex tant per a alumnes com per a docents. Han treballat molt i en condicions molt adverses, aguantant finestres obertes en ple hivern i màscares durant tot el dia. Però per fi ha acabat el curs, amb un excel·lent per a tots en esforç i superació. Des de l'AMPA volem felicitar-los a tots, i especialment als que avui es graduen, desitjant-los moltíssima sort, sigui quin sigui el camí que ara emprenguin.

No ha estat possible que les famílies els acompanyéssim en un dia tan especial per a ells, per un problema d'aforament, a causa de les pautes de distància que encara estan establertes. 

Com vam fer amb els alumnes de Batxillerat, l'AMPA ha volgut col·laborar que als alumnes els quedi un bon record del seu pas per l'Institut, regalant a tots els alumnes de quart una orla amb els seus companys de classe. L'any pròxim, amb una mica de sort, ja tornarem a la normalitat, al fet que els regals només siguin per als socis de l'AMPA, com ha estat sempre, abans que la vida ens sorprengués a tots amb una pandèmia; però, enguany, volíem compensar aquest sobreesforç que han realitzat durant tot el curs, tant ells com les seves famílies.

Bones vacances a tots!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

GRADUACIÓ DE BATXILLERAT 2024

El dia 16 de maig, a les 18.00 hores, celebrarem la graduació dels nostres alumnes de 2n de Batxillerat. Podran acompanyar-los les seves fam...