martes, 1 de junio de 2021

ADQUISICIO LLIBRES CURS 2021-2022

Benvolgudes famílies

Com ja us vam informar en febrer, ja no tenim contracte de col·laboració amb Iddink. Totes aquelles famílies que hagin de retornar llibres d'Iddink, ho podran fer com sempre, al pati de l'Institut el dia 8 de juliol de 9:30 a 14:30 hores:

  • 1r ESO: de 9:30h a 10:30h.
  • 2n ESO: de 10:30h a 11:15h.
  • 3r ESO: de 11:15h a 12:15h.
  • 4t ESO: de 12:15h a 13h.
  • 1r BATX.: de 13h a 13:45h.
  • 2n BATX.: de 13:45h a 14:30h.
Si necessiteu algun ecoBook per a repassar a l'estiu, heu d'avisar a Iddink que ho retornareu al setembre (aquest servei té un cost de 2,5 € per llibre). Recordar que heu de retornar els llibres encara que cregueu que el vostre/a fill/a repetirà curs, entre altres coses, perquè deixem de treballar amb Iddink en l'Institut.


Per a adquirir els nous llibres, hem obert 3 canals a escollir:

  • El "MERCALLIBRE": Canal de compravenda entre famílies (el funcionament s'especifica aquí).
  • Compra i Venda de llibres de segona mà amb l'empresa "LA PLATAFORMA DEL ESTUDIANTE", la compravenda es pot fer a través de web o a través de botiga física (presentació aquí)
  • Compra de llibres nous a través d'ABACUS a la botiga del carrer Perú, 186 (condicions i descomptes, veure aquí).

En cadascun dels apartats enllaçats, trobareu el llistat de llibres d'aquest curs 2021/2022, ja sigui el llistat complet que ens comparteixen des de la Secretaria de l'Institut, o l'editat, que inclou només els llibres de segona mà que es poden continuar utilitzant aquest curs pròxim, que és el que usarem per a la venda en el "Mercallibre". Però, per si de cas, us deixem aquí també els enllaços als llibres:


Aprofitem per demanar voluntaris per la realització del Mercallibre. És un projecte que creiem molt beneficiós per a les famílies i es necessiten mans, per poder portar-lo a terme amb les millors garanties per a tothom.

L'AMPA no pertany a unes poques persones, l'AMPA som tots i junts podrem fer gran el nostre Institut.

Tindran preferència a l'hora de vendre i comprar llibres al MERCALLIBRE tots els socis/es de l'AMPA.

Atentament

 AMPA INS INFANTA ISABEL D’ARAGÓ

No hay comentarios:

Publicar un comentario

GRADUACIÓ DE BATXILLERAT 2024

El dia 16 de maig, a les 18.00 hores, celebrarem la graduació dels nostres alumnes de 2n de Batxillerat. Podran acompanyar-los les seves fam...