jueves, 15 de junio de 2023

GRADUACIÓ 4t D'ESO 2023


El dia 21 de juny, a les 18.00 hores, celebrarem la graduació dels alumnes de 4t d'ESO.  Podran acompanyar-los les seves famílies, ja que poden assistir dos acompanyants per alumne, a la celebració que l'institut realitza en l'Auditori. Les tres entrades es podran recollir en el vestíbul de l'Institut, des de mitja hora abans que comenci la celebració. A partir de les 17.30 hi haurà unes taules assenyalades, on recollir les invitacions de cada grup, i ja es podrà accedir a l'Auditori.

L'AMPA, amb el finançament de l'Ajuntament de Barcelona – Districte de Sant Martí, participarà en aquesta celebració, oferint el premi al millor expedient d'ESO. També hem col·laborat en la gestió dels regals que es lliuraran als alumnes, que en aquest cas torna a ser una orla de record del seu grup. En el cas de la targeta regalo que obsequiem al millor expedient, es tindrà en compte a tots els alumnes, siguin socis o no, com sempre s'ha fet.

En acabar la celebració que organitza l'institut en l'Auditori, els alumnes i les seves famílies podran accedir al pica-pica que ofereix l'AMPA, en el menjador de l'institut. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

BECA DEL MINISTERI PER A ESTUDIS POSTOBLIGATORIS CURS 2024 – 2025

La convocatòria general de beques i ajudes a l'estudi per al curs 2024-2025 ja s'ha obert . Les ajudes per a estudis postobligatoris...