miércoles, 26 de octubre de 2022

7 D'AVENTURA: ACTIVITAT EXTRAESCOLAR DE VOLEIBOL


Benvolgudes famílies,

Tal com us vam dir en l'entrada anterior, us oferim la proposta de l'activitat extraescolar de voleibol. Aquesta activitat es realitzarà els dimarts i dijous, de 17.00 a 17.50 h, i tindrà un preu de 30 euros al mes (les famílies que no siguin sòcies de l'AMPA tenen un recàrrec de 5 euros en el preu mensual de l'activitat).

Ja està obert el termini d'inscripció, que en principi finalitzarà el 6 de novembre. Els que estigueu interessats, podeu fer la inscripció en el següent enllaç:

https://7aventura.playoffinformatica.com/preinscripcion/

En funció dels alumnes inscrits a aquesta data, el dia 7 valorarem si es pot iniciar ja l'activitat o s'ha d'ampliar una mica més el termini d'inscripció, perquè són necessaris un mínim de 8 alumnes per a posar-la en marxa.

En posar en marxa més tard aquesta activitat, la inscripció a les altres activitats esportives que ofereix 7 d'Aventura (tennis de taula, defensa personal i danses urbanes), també continuen obertes fins a aquesta mateixa data. La informació completa a totes les activitats ofertes, la trobareu aquí:

https://ampainfantaisabel.blogspot.com/p/activitats-extraescolars-curs-20222023.html

En cas de qualsevol dubte, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres al correu de l'AMPA (ampa@insinfanta.cat), o directament amb 7 d'Aventura, que són els que gestionen les activitats extraescolars:

  • Telèfon 7 d'Aventura: 93 360 29 24 / 626 46 59 68
  • Correu electrònic coordinació del centre i general: extraescolars@setdaventura.com

Animar-vos a participar.

Salutacions.

AMPA INFANTA ISABEL D'ARAGÓ



No hay comentarios:

Publicar un comentario

BECA DEL MINISTERI PER A ESTUDIS POSTOBLIGATORIS CURS 2024 – 2025

La convocatòria general de beques i ajudes a l'estudi per al curs 2024-2025 ja s'ha obert . Les ajudes per a estudis postobligatoris...