viernes, 17 de junio de 2022

GRADUACIÓ DE 4T D'ESO


El dia 22 de juny, a les 18.30 hores, celebrarem la graduació dels nostres alumnes de 4t d'ESO. Per fi enguany podran acompanyar-los les seves famílies, ja que poden assistir dos acompanyants per alumne. Per un problema d'aforament, només un familiar podrà accedir a l'Auditori, lloc on se celebrarà l'acte de graduació de l'institut. L'altre familiar acompanyant podrà seguir la retransmissió en directe, que es projectarà en una pantalla en la Capella. Les invitacions es podran recollir en el vestíbul de l'Institut, des de mitja hora abans que comenci la celebració. A partir de les 18.00 hi haurà unes taules assenyalades, on recollir les invitacions de cada grup, i ja es podrà accedir a l'Auditori o la Capella, segons la invitació.

L'AMPA, amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona – Districte de Sant Martí, participarà en aquesta celebració, oferint el premi al millor expedient d'ESO. També hem col·laborat en els regals que es lliuraran als alumnes, que en aquest cas torna a ser una orla de record del seu grup. En el cas de la targeta regalo que obsequiem al millor expedient, es tindrà en compte a tots els alumnes, siguin socis o no, com sempre s'ha fet.

En acabar la celebració que organitza l'institut en l'Auditori, els alumnes socis de l'AMPA i les seves famílies, podran accedir al pica-pica exclusiu que organitza l'AMPA en el menjador de l'institut. Per a poder accedir, poden utilitzar les mateixes invitacions que se'ls ha lliurat en arribar, ensenyant el segell de l'AMPA, que es troba en la part posterior de les invitacions de les famílies sòcies de l'AMPA.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

GRADUACIÓ DE BATXILLERAT 2024

El dia 16 de maig, a les 18.00 hores, celebrarem la graduació dels nostres alumnes de 2n de Batxillerat. Podran acompanyar-los les seves fam...